• Voorwaarden

  Bent u op zoek naar een springkasteel of een diversiteit aan attracties en animaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim gamma aan springkastelen, obstakelbanen, spelkussens en vele andere mooie en spectaculaire attracties, zo kunnen we inspelen op de behoefte van elk evenement en feest.

   

  Funny Event en haar team streeft naar kwaliteit en engageert zich ertoe haar springkussens, attracties, games en feestmaterialen veilig, stipt en proper af te leveren.

   

  De springkastelen & attracties worden  geleverd, geplaatst en terug opgehaald door ons team. Wij voorzien de nodige verankeringen, zeilen en eventueel zandzakken opdat de kinderen veilig kunnen springen.

   

  Alle vermelde prijzen zijn dagprijzen en staan vermeld incl. 21% BTW. U ontvangt een flinke korting ( tot 50%) voor meerdagenhuur. Vraag vrijblijvend naar onze meerdagenprijzen! Vraag een offerte bij de huur van meerdere attracties, ook hier worden kortingen toegestaan!

   

  Onder dagprijs wordt verstaan: 's morgens of 's middags te leveren en 's avonds de dag zelf op te halen door Funny Event BVBA. Wenst u het springkasteel zelf op te halen en terug te brengen? Geen probleem. U kunt het springkussen de dag op voorhand ophalen en de dag nadien vóór 9u terug brengen. Indien het springkasteel echter verhuurd is de dag nadien dan wensen wij het springkasteel de avond zelf nog terug bezorgd.