• Voorwaarden

  Bent u op zoek naar een springkasteel of een pakket bestaande uit attracties en animaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim gamma en kunnen zo inspelen op de behoefte van klein en groot op ieder event. 

   

  Funny Event en haar team streven naar kwaliteit waardoor zij hun springkussens, attracties, feestmaterialen en animaties veilig, stipt en proper afleveren.

   

  De springkastelen & attracties worden  geleverd, geplaatst en terug opgehaald door ons team. Wij voorzien de nodige verankeringen, zeilen en eventueel zandzakken opdat de kinderen veilig kunnen springen.

   

  Alle vermelde prijzen zijn dagprijzen en staan vermeld incl. 21% BTW. Wenst u meer dan 1 springkussen of voor meerdere dagen, dan kunt u zonder twijfel rekenen op een korting. 

   

  Onder dagprijs wordt verstaan: 's morgens of 's middags leveren en 's avonds de dag zelf op te halen door Funny Event BVBA. Er wordt steeds een uur van leveren en ophalen op voorhand afgesproken. 

   

  Indien het weer geen springkussen toelaat door bijvoorbeeld rukwinden, regen, hagel, ... dan kunt u steeds kosteloos annuleren. Funny Event bvba kan uiteindelijk bij zeer slecht weer zelf beslissen of het springkussen al dan niet kan geplaatst worden. De veiligheid en de gezondheid van de kinderen is voor ons zeer belangrijk.